• Slider Homepage
  • Poort Vossendel
  • Vergaderen
  • trouwen
  • bubbles
  • tent
  • Vergaderruimte

Trouwtuin

Trouwen in de romantische tuinen


LEES MEER...

Afscheidstuin

Een persoonlijk afscheid in de buitenlucht


LEES MEER...

Vergaderen

In de tuinen van ons landgoed vergaderen


LEES MEER...

Arrangementen

Buiten arrangementen op landgoed Vossendel


LEES MEER...

De buitenlocatie van Huize Vossendel is uitermate geschikt voor uw vergaderingen, brainstormsessies, informatieve bijeenkomsten en teambuilding activiteiten.

Van een binnen vergaderruimte overstappen naar een overdekte buitenvergaderruimte geeft letterlijk lucht, zuurstof en beweging!

De tuin zelf en haar omgeving bieden een prachtig uitzicht en een ontspannen sfeer dat ten goede komt aan uw vergadering, hei-sessie of teamdag.

 

De catering kan geheel voor u verzorgd worden. Ook kunt u ervoor kiezen zelf de catering te verzorgen.

Het verzorgen van warme en koude dranken, een lunch, een afsluitende barbecue, borrel of diner behoort tot de mogelijkheden.

Naast de buitenlocaties kent Huize Vossendel ook een binnenlocatie. Vergaderruimte De Blauwe Kamer biedt ruimte aan een klein gezelschap tot maximaal 8 personen om te vergaderen. Vanuit deze vergaderruimte en de aangrenzende serre heeft u een prachtig uitzicht over de ceremonietuinen en de mooie natuurplas de Waaij.

Uiteraard kunt u het vergaderarrangement combineren met een prachtige wandeling door het natuurgebied De Waay of met een brainstormsessie buiten in één van onze ceremonietuinen. Afsluiten met een heerlijk diner bij één van de restaurants in de omgeving behoort ook tot de mogelijkheden.

Op ons eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid en bij grote gezelschappen is er op zo’n twee minuten lopen afstand een grote parkeerplaats met oplaadpalen voor uw elektrische auto of fietsen.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!