• Slider Homepage
  • Poort Vossendel
  • Vergaderen
  • trouwen
  • bubbles
  • tent
  • Vergaderruimte

Trouwtuin

Trouwen in de romantische tuinen


LEES MEER...

Afscheidstuin

Een persoonlijk afscheid in de buitenlucht


LEES MEER...

Vergaderen

In de tuinen van ons landgoed vergaderen


LEES MEER...

Arrangementen

Buiten arrangementen op landgoed Vossendel


LEES MEER...

Staat trouwen in een prachtige en romantische ceremonietuin op jullie verlanglijstje?

Dan zijn jullie bij Huize Vossendel aan het juiste adres. In onze tuin kunnen jullie terecht voor de huwelijksvoltrekking, verzorgd door onze eigen zelfstandig trouwambtenaar Jacqueline Reijers of door een zelf gekozen Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Het aansnijden van de bruidstaart en een sfeervolle receptie, diner of borrelmoment behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Naast het voltrekken van de huwelijksceremonie in de buitenlucht en eventuele receptie en diner is onze locatie ook uitermate geschikt voor jullie fotoreportage. Er zijn allerlei mooie, bijzondere en romantische plekjes, zoals het prieel en de waterkant, waar jullie prachtige herinneringen kunnen laten vastleggen. Ook in het natuurgebied de Waay rondom Huize Vossendel zijn prachtige plekjes om de mooiste foto’s te laten maken.

 

De ceremonietuin kan volledig worden aangekleed met verschillende tenten, heaters, vlonders, meubels en accessoires. In de naastgelegen tuin is een mooie ruime luxe sfeertent aanwezig die in elke stijl ingericht en aangekleed kan worden.

Op het gebied van catering is ook veel mogelijk. Van volledige catering bij jullie bijzondere gebeurtenis tot bruidstaart met bubbels na de huwelijksvoltrekking. Alles is bespreekbaar.

Op ons eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid en bij grote gezelschappen is er op zo’n twee minuten lopen afstand een grote parkeerplaats met oplaadpalen voor de elektrische auto of fietsen.

Willen jullie meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!